MASSISSAT DE PNEUMÀTICS AMB POLIURETÀ
Aprofita els pneumàtics fins l'últim dia!

El procés d'injecció per mitjà d'una bomba, es realitza a les nostres instal·lacions.
Després de 36 hores en repós, els pneumàtics ja podràn començar a treballar milers d'hores sense parar.

Elimina punxades per sempre amb el millor anti-punxades.

TYREFIL      És un producte uretà que garanteix la prova que no es desinflin els pneumàtics. Líquids que reemplaça completament l’aire de qualsevol pneumàtic amb una resina de poliuretà suau. Després de 24 hores, la barreja es converteix en un elastòmer sòlid i suau, a la mateixa pressió que els inflats amb aire. Els pneumàtics farcits amb el producte mai es punxen, fins i tot en els entorns més perillosos. Aquest producte per omplir pneumàtics permet a la maquinària circular sobre vidres trencats, claus, metall afilat, roques, etc.

CAPACITATS DE POLIURETÀ

La durabilitat del producte ha estat comprovada en milers d'aplicacions exigents incloent construcció, mineria, municipalitats, plantes de deixalles i maquinària per a la renda. Tot i talls i punxades, el massissat mantindrà els seus pneumàtics rodant, eliminant el temps d'inactivitat i pèrdues de producció. Per més de 40 anys, TyrFil ha estat l'opció anti-punxades per a pneumàtics per excel•lència.

Cap altra tecnologia anti-punxades pot esmorteir xocs tan bé com ho fa TyrFil. Augmenta la productivitat i elimina el temps d'inactivitat i les pèrdues en producció sense danyar la maquinària o l'operador.

Reparacions, Massissats, Rectificació, i Muntatge de Pneumàtics.

Vulcanització

Massissats

Rectificació de Pneumàtics

Muntatge amb premsa